2015-11-13 18:03:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Lazítson, nem kell kapkodnia!

Napi horoszkóp november 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars már a Mérleg jegyében áll. A csillagok kivételesen szerencsés napot ígérnek önnek. Ha valakivel konfliktusa van, most kibékülhet az illetővel, ha pedig segít valakinek, önzetlensége az ön sorsában is pozitív változásokat okoz. Váratlan kalandokban is része lesz.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ön nem szívesen veszi tudomásul, hogy fizikailag nincs éppen a topon, hiába lenne szüksége pihenésre, mindent ma akar elvégezni. Tétlenség, szobafogság... - még a gondolatát is elhessegeti magától. Meg kellene mérnie a lázát, a kisebb nyavalyákat is jobb otthon, ágyban kipihenni. Nehogy összeszedjen valamilyen szövődményt!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ha el akarja kerülni, hogy egy, az ön szívének nem túl kedves rokon meglátogassa, akkor nagyon korán el kell indulnia otthonról, és csak késő délután szabad hazaérnie... Tegyen egy nagy kirándulást a környéken! Mindenkinek jót fog tenni a hosszú séta.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Lazítson, nem kell kapkodnia. Ma egy kicsit könnyelműen, elhamarkodottan cselekszik. Ezzel hátrányos helyzetbe hozhatja magát, még akkor is, ha ezzel a ténnyel nem szívesen néz szembe. Vigyázzon, nehogy a családtagjai közül megbántson valakit, mert az önnek sokkal jobban fog fájni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Éppen ideje annak, hogy meglátogassa a szüleit, idősebb rokonait. Pihenjen egy nagyot a családi környezetben. A terített asztal mellett mindig jó beszélgetni, fel lehet oldani a hetek alatt felgyülemlett feszültségeket.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Jupiter kellemetlen fényszögben áll a Holddal. Lehetséges, hogy ez erős fejfájást fog okozni önnek. A Neptunusz szemben áll az ön jegyével, sajnos még valamilyen fertőzés lehetősége is fennáll. Ha nem érzi jól magát, ne menjen el otthonról, inkább pihenjen!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Itt a hétvége, a családi programok szervezésének az ideje. Töltsenek minél több időt együtt! Azon kevés napok egyike a mai, amikor igazán örülhetnek egymásnak. A hangulat a vacsoránál lesz a legjobb.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Gondolja át a következő időszak lehetőségeit. Szervezzen minél több találkozót a barátaival! Most nem lehet meggondolatlan, a cél lebegjen a szeme előtt.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ön ragyogóan el tudja foglalni magát otthon is, teljesen mindegy, hogy milyen kint az idő. Pihenjen, olvasgasson, most ez tölti fel a leginkább!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Maradjon ma otthon, ne utazzon, ne fogjon bele semmi új dologba, lehetőleg a vásárlást is bízza másra. A mai napját ajándékozza a családjának.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Van olyan időszak, amikor az embernek saját magából is elege van. Ez most éppen ilyen… Ám ha vannak gyermekei, akkor össze kellene szednie magát. Csináljanak mindent együtt, takarítást, főzést, vásárlást.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz kellemetlen kapcsolatban van a Holddal. Nagyon érzékenyen reagál mások érzésvilágára, és talán a kelleténél jobban is a befolyásuk alá kerülhet. Kerüljön el mindenkit, aki negatív rezgéseket áraszt magából! Egy szerelmi kapcsolat is elindulhat ilyenkor, amely mellett semmilyen racionális érv nem szól, mégis úgy érzi, hogy nem tud szabadulni tőle.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: